Dijous, 13 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava celebrarà divendres la 7a Nit Solidària

Els fons es destinaran a subvencionar beques menjador per cobrir les necessitats alimentàries dels infants fora del període escolar.

La Confraria del Cava Sant Sadurní, amb el suport del Consell Regulador del Cava, de l’Institut del Cava, de Pime Cava i amb la coŀlaboració de l’Obra Social “la Caixa”, ha organitzat per al pròxim divendres la 7a Nit Solidària del Cava, que recollirà beneficis per a Càritas. En concret, els fons es destinaran a subvencionar beques menjador per cobrir les necessitats alimentàries dels infants fora del període escolar.

Per setè any consecutiu, la vetllada solidària tindrà lloc a la sala Oval del Palau Nacional de Montjuïc, seu del Museu Nacional d’Art de Catalunya, a partir de dos quarts de nou del vespre. Com ja és costum, en el decurs del sopar hi haurà un sorteig de diversos obsequis, cedits per cavistes i empreses proveïdores del sector.

El preu del sopar solidari es de 100 euros per persona. També hi ha la possibilitat de fer les aportacions a través de la Fila 0. Les persones que s’hi vulguin inscriure ho poden fer enviant un correu electrònic a , o bé  trucant al 938.912.803.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Benzinera Rock
Musical amb Carles Màrquez

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Carrers de Vilafranca
Carrer del Cid
18:45
El reportatge
Club de Matemàtiques i Contacontes a l'IES Alt Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: