Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

José Vouillamoz rep el premi honorífic Most 2018

El genetista vitícola José Vouillamoz ha rebut el premi Most Honorífic en una jornada del festival dedicada a la regió del Valais.

El país convidat a la vuitena edició del Most Festival ha estat Suïssa i, concretament, la regió vitivinícola del Valais. Diversos actes i pel·lícules del festival han posat el focus sobre aquesta zona, els seus vins i els professionals que hi treballen. Però la jornada principal en aquest sentit tenia lloc aquest diumenge amb el lliurament del Premi Honorífic Most 2018 al doctor José Vouillamoz. El genetista vitícola suís és un referent mundial en el seu camp. Després de rebre el premi expressava la seva satisfacció, no només pel guardó, sinó també per l’experiència.

Després del lliurament del premi honorífic, el festival va projectar a l’Auditori del Vinseum el documental premiat a la primera edició del Most, l’any 2011, ‘Les saisons de Marie-Thérèse Chappaz’, sobre aquesta paradigmàtica viticultora del Valais.

Tot plegat acabava amb una Raclette valessianne, un dinar popular suís, que es va traslladar de la plaça Jaume I a les voltes de la plaça Constitució pel risc de pluja.

Allà, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca M. Dolors Rius destacava que l’intercanvi entre el Valais i el Penedès estava resultant especialment interessant i que, de ben segur, tindrà continuïtat.

La Raclette va anar acompanyada per una selecció de vins de la zona del Valais.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Llegir per sentir
Literatura infantil i juvenil, amb Josep Maria Soler

Penedès Televisió

17:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
El contrapunt
Josep Ramon

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: