Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

José Vouillamoz rep el premi honorífic Most 2018

El genetista vitícola José Vouillamoz ha rebut el premi Most Honorífic en una jornada del festival dedicada a la regió del Valais.

El país convidat a la vuitena edició del Most Festival ha estat Suïssa i, concretament, la regió vitivinícola del Valais. Diversos actes i pel·lícules del festival han posat el focus sobre aquesta zona, els seus vins i els professionals que hi treballen. Però la jornada principal en aquest sentit tenia lloc aquest diumenge amb el lliurament del Premi Honorífic Most 2018 al doctor José Vouillamoz. El genetista vitícola suís és un referent mundial en el seu camp. Després de rebre el premi expressava la seva satisfacció, no només pel guardó, sinó també per l’experiència.

Després del lliurament del premi honorífic, el festival va projectar a l’Auditori del Vinseum el documental premiat a la primera edició del Most, l’any 2011, ‘Les saisons de Marie-Thérèse Chappaz’, sobre aquesta paradigmàtica viticultora del Valais.

Tot plegat acabava amb una Raclette valessianne, un dinar popular suís, que es va traslladar de la plaça Jaume I a les voltes de la plaça Constitució pel risc de pluja.

Allà, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca M. Dolors Rius destacava que l’intercanvi entre el Valais i el Penedès estava resultant especialment interessant i que, de ben segur, tindrà continuïtat.

La Raclette va anar acompanyada per una selecció de vins de la zona del Valais.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: