Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es preveu un alt seguiment dels comerços de Centre Vila al Black Friday

El seguiment massiu del Black Friday per part dels comerços associats al Centre Vila el divendres 23 de novembre es confirma.

Les botigues ja han preparat descomptes i promocions especials per aquest dia que, en els últims anys, s’ha confirmat com una data especial de compres, seguint la tònica dels països anglosaxons.

Segons les dades de Centre Vila, el Black Friday juntament amb el Shopping Night i la campanya de Nadal són els tres grans moments de compra als comerços de Vilafranca.

Precisament, a causa de la gran afluència de públic que hi ha aquests dies a les botigues, des del Centre Vila s’ha organitzat un espectacle de carrer on el titella gegant “El petit Lilo” sortirà de la plaça de la Vila i anirà desfilant pels carrers del centre comercial, a partir de les sis de la tarda.

L’objectiu d’aquesta activitat, que té el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Barcelona i el Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya, és amenitzar la sortida en família el divendres a la tarda i dinamitzar la zona de vianants del centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: