Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es busquen persones voluntàries pel Gran Recapte a Santa Margarida i els Monjos

Es busquen persones voluntàries pel Gran Recapte a Santa Margarida i els Monjos

L’associació Som Solidaris, fa una crida a les persones que desitgin participar en tasques de voluntariat al Gran Recapte d’Aliments que es durà a terme els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

Aquesta iniciativa, que cada any es coordina des del Banc dels Aliments, permet la recollida de productes alimentaris que posteriorment es distribueixen entre les famílies amb necessitats. A Santa Margarida i els Monjos la campanya la coordina l’entitat Som Solidaris, que s’encarregarà del recapte als establiments del municipi i a alguns de l’àrea comercial de Vilafranca.
Per participar en aquesta proposta de voluntariat cal escriure un correu electrònic a
El Gran Recapte d’Aliments el 2017 va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de més de 30.000 voluntaris. Som Solidaris va recollir 9.100 kg d’aliments, amb la participació de gairebé un centenar de persones.
Som solidaris és una associació formada actualment per una vintena de persones que s’encarreguen de repartir aliments a unes 70 famílies del municipi. L’entitat atén les necessitats d’unes 210 persones, sempre sota el control dels Serveis Socials de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: