Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

ERC veu insuficient el procés de participació del carrer Comerç i denuncia manca d’informació

Consideren que el govern fa una enquesta entre els veïns del barri sobre un tema que hauria de ser de ciutat ja que te afectacions sobre tot Vilafranca.

Des del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Vilafranca han qualificat de presa de pel la proposta de participació ciutadana que aquesta setmana ha presentat l’equip de govern, i que els republicanes han considerar que únicament és una enquesta que es fa als veïns del Molí d’en Rovira.
La regidora Mònica Hill ha remarcat que des del seu punt de vista aquesta projecte s’ha de contemplar com a tema de ciutat. Lamentaven per exemple que els grups de l’oposició no han pogut debatre’l amb el govern, i que no en tenen pràcticament cap informació. Denuncien també que a través del tríptic que ha fet arribar el govern als veïns no es dona informació sobre el projecte i únicament es pregunta de manera genèrica sobre algunes qüestions.
ERC considera que el debat s’hauria d’haver obert a tota la ciutadania, i que el govern municipal ha volgut amb aquest tríptic fer un acció electoralista i de cara a la galeria.
Hill lamentava també que, després de més de 10 anys esperant per desenvolupar la planificació del carrer del Comerç, ara es fa a corre cuita aquesta enquesta ciutadana per tal de poder-ho aprovar aquest mateix mes al ple.
Des d’ERC consideren també que tractant-se d’un projecte tant rellevant per la ciutat, és lamentable que no se sàpiga ara per ara com quedarà el tema de l’estació de tren, com s’acabarà de desenvolupar tot el barri del Molí d’en Rovira i com es farà la connectivitat i mobilitat amb la resta de barris.
Hill insistia en que no s’ha donat opció al debat ni a la participació ciutadana en un projecte importantíssim per el futur urbanístic de la vila.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: