Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Entre Cel i Sòl, amb obres de la pintora Cathrine Bergsrud s’exposaran al Fòrum Berger Balaguer

Entre Cel i Sòl, amb obres de la pintora Cathrine Bergsrud s’exposaran al Fòrum Berger Balaguer

L’exposició que es presenta tracta de l’obra més recent, realitzada expressament per a l’ocasió.

L’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer acollirà una exposició de quadres a l’oli de Cathrine Bergsrud, una pintora noruega que viu i treballa a Catalunya des de 1991.

L’exposició porta el nom d’ “Entre Cel i Sòl” i s’inaugura aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre a càrrec d’Anders Braekken, Cònsul General de Noruega, amb la presència de la pròpia artista i l’actuació del guitarrista clàssic Anders Clemens Øien.

La mostra aplega unes 24 obres de Cathrine Bergsrud que, fascinada pels drames a temporals humans, narra la seva obra inspirada dels colors i la llum del Penedès, entre l’univers i el sòl amb la natura com una gran catedral, la humanitat i la seva empremta basada en la poètica Aristotèlica i amb mites coneguts apropant l’espectador al humanitzar-los. Convençuda de la importància del bon ofici, Bergsrud està profundament inspirada i estudia contínuament els Mestres antics i vius i els seus habilitats per commoure’ns amb la seva tècnica sobre la superfície d’un llenç. Aquesta mostra es podrà visitar fins al 16 de desembre al Fòrum Berger Balaguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: