Diumenge, 24 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca van celebrar aquest dissabte el sopar de final de temporada

Un dels moments més esperats de la celebració és l’atorgament dels trofeus Xicots Insígnia, que reconeixen el mèrit casteller de dos membres cada any.

En aquesta ocasió els xicots distingits han estat Joan Lluís Compte, casteller de pinya amb una llarga trajectòria a la colla, i Ariadna Mata, castellera des de la infància, que ha ocupat diverses posicions al tronc. A tots dos se’ls reconeix la seva dedicació i constància, a assaig i a plaça.

En el decurs de la vetllada es van dedicar reconeixements a diversos membres de la colla i al grup de gralles dels Xicots, creat l’any 2012. La canalla es va endur, un any més, l’homenatge més emotiu, així com un obsequi de temàtica castellera creat especialment per Bondia Design. Els xicots David Miravent i Ariadna Mata van presentar la gala, durant la qual també es van projectar vídeos de resum de la temporada. Un altre moment àlgid va ser la descoberta del pastís, gentilesa de Fleca Fontanals.

Com és habitual, la colla va convidar representants de diverses colles amigues: els Castellers de Sant Feliu, la Colla Jove de Castellers de Sitges, els Castellers de les Gavarres, els Castellers de Castelldefels, els Bous de la Bisbal i els Falcons de Vilafranca. Com a convidats institucionals, hi van ser el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Granada, Joan Amat.

 

 

Enquesta

Convocar eleccions generals per l'abril em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

05:00
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador
05:15
40 hectàrees
Introducció
05:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: