Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Tastavins ha fet oficial el canvi de presidència i junta directiva

En un capítol extraordinari celebrat al Vinseum els Tastavins ha fet oficial el canvi de presidència i junta directiva.

Aquest dijous al vespre s’ha celebrat el canvi de presidència i junta directiva de l’Acadèmia Tastavins Penedès. L’acte tenia lloc al Vinseum i servia per a acomiadar formalment l’equip anterior i presentar oficialment els nous membres de la junta i el president Max Margalef.

Just abans de començar l’acte els dos presidents conversaven amb la nostra redacció. Max Margalef explica que des del 26 de juliol, que hi va haver les eleccions, ja s’ha estat treballant portes endins, i a partir d’ara es vol anar fent públics els reptes i projectes que s’han marcat. També, i en primer lloc, vol reconèixer la gran tasca del president Joan Tarrada i la seva junta en els darrers 12 anys, amb la creació del Vijazz i l’obertura de l’Espai Penedès a Barcelona.

Justament els objectius de la nova junta passen per potenciar encara més aquests elements de promoció. Respecte al Vijazz amb l’objectiu de potenciar la mostra de vins.

Per la seva banda el president sortint, Joan Tarrada, definia els 12 anys al capdavant dels Tastavins amb una sola paraula, genial.

La seva junta ha fet néixer i créixer el Vijazz.

El capítol extraordinari va començar amb l’himne dels Tastavins, de Pere Tàpies, i l’entrada a l’auditori del Vinseum de la junta sortint amb les capes i les beques de color verd, excepte la del president de color vermell.

Entre els assistents hi havia presència institucional, amb l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el director general de l’Incavi, Salvador Puig, el president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, o el president de la DO Penedès, Josep Maria Albet.

Joan Tarrada es va acomiadar amb un discurs emocionat que va cloure amb el seu característic humor, fent un símil del programa El Foraster, amb un “gent del Penedès, sou molt bona gent”, que va ser seguit d’un fort aplaudiment.

Desprès va ser el torn del discurs del nou president, Max Margalef, que a banda del reconeixement a la junta sortint, també va esbossar l’aposta de futur, recordant a l’ajuntament de Vilafranca que continuaran comptant amb el seu suport. També va tenir un record per expresidents de l’entitat, com Josep Santacana, que per motius de salut no hi era present, o per Joan Peret que, com va dir, a part de ser el seu sogre li ha ensenyat tot del món del vi.

 

 

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes
14:00
Especial Informatiu
Eleccions municipals: anàlisi prèvia

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: