Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen in fraganti tres homes per robar a l’interior d’un vehicle

Els fets van passar al municipi de La Granada la nit del 3 al 4 de novembre, quan les tres persones van ser enxampades robant en un vehicle estacionat prop de l’estació de renfe.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de les comissaries de Sant Sadurní i de Vilafranca van detenir, el diumenge 4 de novembre, dos homes de 26 i 34 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Boi de Llobregat i del Pla del Penedès, i un menor d’edat, com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de vehicle.
Els fets van succeir cap a les 23 hores del passat dissabte quan les dotacions policials van ser alertades que tres persones estaven intentant robar a l’interior d’un vehicle estacionat en un carrer del municipi de La Granada, a escassos metres de l’estació de trens del municipi.
Immediatament les patrulles de les comissaries de Sant Sadurní i de Vilafranca es van adreçar al lloc i van fer recerca per la zona. Els agents van localitzar un vehicle amb el vidre de la part posterior totalment esmicolat i amb la safata del maleter extreta del seu lloc. Minuts més tard, mentre feien recerca i tornaven a passar davant del vehicle violentat, van observar com els presumptes autors havien tornat al turisme i un d’ells es trobava al seu interior.
Immediatament les patrulles van aconseguir identificar i, davant les evidències, detenir dos homes i un menor d’edat com a presumptes autors del robatori amb força a interior de vehicle. Els dos majors d’edat, amb un total de sis antecedents policials, van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten a l’espera que els citi el jutge. El menor d’edat va passar a disposició de Fiscalia de Menors.
Els Mossos d’Esquadra recomanen per evitar el robatori a interior de vehicle no deixar res de valor dins el vehicle i intentar estacionar el vehicle en llocs il·luminats. Si es veu alguna persona a prop del vehicle en actitud sospitosa, trucar immediatament al 112; i en el cas que trobar algun cotxe forçat, no tocar res i trucar al 112.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: