Dimarts, 23 d'abril de 2024

El Vilafranca elimina al Nàstic de Tarragona de la Copa Catalunya

Els vilafranquins jugaran la final a mitjans d’abril davant del Sant Andreu

El Vilafranca va superar al Nàstic de Tarragona en la tanda dels penals i s’enfrontarà al Sant Andreu a la final de la Copa Catalunya, prevista pel mes d’abril.
Eliminatòria sense grans ocasions de gol, minuts inicials de domini alternatiu sobre la gespa i la primera oportunitat la va tenir Dumitru Cardoso amb una rematada que va enviar a córner Ivan León.
El Vilafranca va tenir un parell d’accions sobre la porteria grana d’Ignacio Rosillo i Sergi Escofet, però el marcador no es va moure abans del descans.
A la segona part, tot i que els dos equips van tenir algunes ocasions de gol, el marcador ja no es va moure.
El partit va finalitzar amb l’empat inicial, i el degà penedesenc va estar molt més encertat en els penals (3-0).