Dimarts, 22 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary de Vilafranca dona 28.000 euros a l’Espiga per moblar l’ampliació de la residència

Aquest era el segon cop que el Club Rotary de Vilafranca col·labora amb la Fundació l’Espiga. La primera va ser fa 10 anys.

Dimarts al matí es feia l’acte oficial de lliurament dels diners que el Cluib Rotary de Vilafranca va recollir el passat 1 de juny en l’edició 2018 de la Nit Solidària. En total van ser 28.011 euros nets que es destinaven a la Fundació l’Espiga. El president del Rotary vilafranquí, David Amorós, comentava que estaven satisfets del funcionament de l’edició d’aquest any, i de les col·laboracions al voltant de la nit solidaria que es van organitzar.
Per part de la Fundació, el seu secretari Joan Ràfols, es mostrava agraït amb aquesta col·laboració dels Rotary, que servirà per acabar de moblar l’ampliació de 8 places que s’ha fet a la residència del carrer Graupera.
De moment estan acabant d’entomar aquesta darrera fase moblat i instal·lat els darrers equipaments i que esperen poder acollir ja els 8 usuaris que han d’ocupar les places d’aquesta residència tant bon punt acabin de rebre els permisos de la Generalitat per obrir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: