Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PDeCAT de Sant Sadurní dona suport a una llista transversal per les municipals del 2019

El PDeCAT de Sant Sadurní dona suport a una llista transversal per les municipals del 2019

La llista s’està organitzat per presentar-se a les eleccions municipals del 2019, que congregarà persones de diferents inquietuds polítiques i que estarà liderada per Ton Amat.

A l’assemblea de militants celebrada aquest dijous al vespre, l’agrupació política ha donat el vist-i-plau a donar el relleu a la tasca desenvolupada sota el lideratge de Maria Rosell, que va ser alcaldessa durant els dos primers anys d’aquesta legislatura i, actualment, és primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Sadurní. A més, durant l’anterior legislatura, Rosell va ser diputada al Parlament de Catalunya en representació de Junts per Catalunya.

Els militants del PDeCAT han pres aquesta decisió davant l’actual situació política i social que viu el país i, amb la voluntat d’apostar per una candidatura forta que lideri un projecte de transformació a la Capital del Cava.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: