Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most estrena demà el darrer documental de Ramon Tort, ‘Andrea Motis, la trompeta silenciosa’

El realitzador penedesenc Ramon Tort estrena demà al Most Festival el documental ‘Andrea Motis, la trompeta silenciosa’.

Després de rebre aquest mateix dissabte el premi del públic al festival Memorimage de Reus, el documental de Ramon Tort ‘Andrea Motis, la trompeta silenciosa’ aterra al Most Festival dins al secció Gran Reserva.

La pel·lícula s’estrena aquest dimecres a les deu de la nit al teatre municipal Cal Bolet. ‘Andrea Motis, la trompeta silenciosa’ és un retrat proper i natural de la trompetista i cantant que va saltar a la fama com una de les figures clau de la Sant Andreu Jazz Band. Ramon Tort explica que l’audiovisual ha buscat transmetre la manera de ser de Motis, marcada per la discreció.

El documental retrata Motis en un moment cabdal de la seva carrera, quan ha d’assumir el que comporta el seu amor per la música. Ramon Tort va conèixer la trompetista amb el seu anterior documental, ‘A film about kids and music’, sobre la Sant Andreu Jazz Band. Amb el nou documental, Tort ha acompanyat Motis durant tres anys de rodatge, el que ha donat com a resultat una pel·lícula completament diferent.

Les entrades per a la sessió es poden comprar anticipadament al web del Most Festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: