Dijous, 29 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El London Community Gospel Choir enceta a Santa Maria la cinquena edició del festival Musicveu

Dissabte a la nit s’enceta la cinquena edició d’aquest cicle, que destina part de la seva recaptació a una causa solidària, en aquest cas a Càritas.

El primer dels 9 concerts que composen el cicle en aquesta edició te un caire diferent ja que per primer cop se surt de l’escenari habitual, que és el Fòrum Berguer Balaguer, i es porta el concert a la Basílica de Santa Maria. Com cada edició, part de la recaptació del cicle es destina a una causa solidària, en aquesta ocasió a Càritas i el seu projecte de suport educatiu a infants i joves.
Xavier Freixedas, gestor Cultural de la Fundació Pinnae, comenta que el motiu de portar aquest concert a la Basílica és buscar aconseguir més públic i té també la particularitat que el 100% de la recaptació en aquest concert es destinarà a Càritas.
De moment és un fet puntual, però no es descarta repetir-ho amb formacions de gran format o que puguin atreure molt de públic. El concert serà aquest dissabte a les 9 del vespre a la Basílica de Santa Maria.
La propera cita, ja al Fòrum Berger Balaguer en horari de diumenge a la tarda, serà el 16 de desembre amb la Coral Laroc.
El cicle es composa com dèiem de 9 concerts, i Freixedas remarca que es busca oferir propostes que puguin agradar públic divers. Una de les propostes estrella seria l’actuació de la Sant Andreu Jazz Band prevista per el 28 d’abril.
Es poden comprar les entrades i consultar tota la programació a la web www.musicveu.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: