Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cementiri de la vila acull noves visites teatralitzades per conèixer les seves interioritats

La d’aquest dissabte era la segona que hi havia programada al voltant de Tots Sants. La primera es va haver de suspendre i es farà aquest dissabte.

Dissabte el cementiri de Vilafranca acollia novament una visitat teatralizatda, que com és habitual va comptar amb un molt bon seguiment. Són visites que es fan en grups de 30 persones, i que en les darreres edicions sempre s’han omplert.
Com explica el guia de la visita, Josep Maria Feliu, es fa un itinerari pel cementiri i es coneixen algunes de les seves peculiaritats i dels personatges que hi son enterrats.
De fet la trobada comença a la porta d’entrada del cementiri, a 2/4 de 8 del vespre, i des d’allà amb l’acompanyament de l’enterramorts es passeja per diferents espais, com per exemple la sala mortuòria i la capella.
Aquestes visites teatralitzades i guiades al cementiri de Vilafranca acostumen a tenir no només un bon seguiment, sinó que també agraden força a les persones que hi participen.
Aquest dissabte, dia 10 de novembre, es farà una nova visita teatralitzada al cementiri vilafranquí. Per participar-hi cal fer reserva prèvia a l’oficina de turisme de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: