Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carrer del Casal potenciarà el pas de vianants amb els canvis que s’hi faran

Se suprimiran les places d’aparcament i es col·locarà mobiliari urbà per tal d’alentir la velocitat dels vehicles i potenciar l’ús peatonal per connectar amb el centre de Vilafranca.

L’alcalde Pere Regull, acompanyat del regidor de Territori, Serveis Urbans i Medi Ambient Josep Maria Martí i del tècnic de mobilitat de l’Ajuntament Josep Ferret, ha presentat la remodelació i els canvis que en les properes setmanes es faran al carrer del Casal per tal de millorar la seva mobilitat principalment pel que fa als vianants.
El carrer del Casal és un carrer molt proper al centre de la vila, i de fet és el camí més curt des de l’estació cap el centre. Tot i això és un carrer amb voreres molt estretes i on no s’hi ha fet accions de millora. Regull comentava que l’ideal seria convertir-lo en un carrer de plataforma única, però que en aquests moment no hi ha pressupost per fer-ho. Per tant la decisió que s’ha prés és eliminar les places d’aparcamet que hi ha en aquell carrer i instal·lar-hi un elements de mobiliari urbà que obliqüin els vehicles a circular a menor velocitat.
Regull explicava també que aquesta proposta es va presentar als veïns dimarts al vespre, i que va ser ben acollida. La voluntat és posar-la en funcionament en les properes setmanes, i el mes de febrer avaluar-la novament amb els veïns.
Aquesta actuació es farà en les properes setmanes, i la voluntat és tenir-la enllestida abans de la Fira del Gall. Afectarà tot el carrer del Casal, per tant també s’actuarà a l’altra banda del carrer d’Amàlia Soler arribant a les escales de Santa Digna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: