Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge l’Auditori va acollir una nova edició de Clàssicampert

Un any més la celebració d’aquest concert de música clàssica solidari a benefici d’Ampert va comptar amb la participació d’un bon nombre de músics del Penedès. S’arribava enguany a la vuitena edició.

El president d’Ampert, Joan Rios, comentava que en totes les edicions han comptat amb una bona resposta dels músics penedesencs als que han demanat la seva col·laboració.
També la resposta del públic és bona davant d’aquesta proposta que suma música de qualitat amb el suport a una causa com la del transport de malats oncològics que ofereix Ampert.
En aquesta edició es va comptar les actuacions del Trio Vinea, Sergi Raya, Els Vinardells, el Cor Xamusia, L’Espinguet, l’Orquestra EMM Maria Dolors Calvet, Ophélie Derieux i Lluís Giménez. De fet, el duet format per Deieux a la flauta travessera i Giménez a la guitarra va ser l’encarregat d’obrir el concert amb peces com aquesta.
Els assistents al concert feien un donatiu de 10€ els adults i de 5 els menors de 16 anys. També hi havia l’opció de fer aportacions a una fila 0.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: