Dijous, 8 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge Ginesta recupera la caminada per recordar el dia mundial del càncer

L’activitat s’havia de fer el mes passat però es va suspendre a causa del mal temps. Ara es recupera amb el mateix recorregut per Aiguaviva de la idea original.

Entre les activitats que Ginesta tenia previstes el passat 19 d’octubre per commemorar el dia mundial del càncer hi havia una caminada a Aiguaviva que es va suspendre a causa de la pluja. Aquets diumenge proposen recuperar-la, i se sortirà a les 9 del matí de l’estació d’autobusos de Vilafranca amb cotxes particulars.
La caminada doncs es centrarà en el poble d’Aiguaviva, que pertany al terme municipal de El Montmell, el municipi més enlairat del Baix Penedès. Es farà una ruta circular que permetrà gaudir d’un espai natural, i fins i tot si el temps ho permet vistes privilegiades del Penedès.
L’hora prevista de tornada a Vilafranca és a les 2 del migdia. Cal portar esmorzar, aigua i caçat adequat per caminar per la muntanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: