Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns comença a l’escola Bressol Gotims de Moja un període extraordinari de preinscripcions

Des de dilluns i fins el proper dimecres 5 de desembre, resta obert un període extraordinari de preinscripcions a l’escola bressol municipal “Gotims” de Moja.

Un dels propòsits principals de l’obertura d’aquest període és posar en funcionament, a partir de gener, l’aula de nadons. La directora de les escoles bressol d’Olèrdola, Mònica Rebollo, recordava que també hi ha places disponibles per als grups d’1 a 2 anys i de 2 a 3.

La baixa natalitat registrada els darrers mesos a Olèrdola ja fa preveure que serà molt difícil poder reobrir l’aula de nadons, però des de l’escola es subratlla que el centre està també obert a infants d’altres municipis.

Aquest dilluns a la tarda van ser poques les famílies que responien a la jornada de portes obertes convocada. En alguns casos, perquè es comunicava que ja es coneixien les instal·lacions.

L’escola recomanava a les famílies que en cas de voler formalitzar la inscripció, facilitin la documentació en horari de dos quarts de 9 a 10 del matí, del 26 de novembre al 5 de desembre. Per a qualsevol dubte o concertar un altre horari de lliurament de la documentació, es pot trucar al telèfon de l’escola bressol Gotims, el 938 172 792.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: