Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Dilluns comença a l’escola Bressol Gotims de Moja un període extraordinari de preinscripcions

Des de dilluns i fins el proper dimecres 5 de desembre, resta obert un període extraordinari de preinscripcions a l’escola bressol municipal “Gotims” de Moja.

Un dels propòsits principals de l’obertura d’aquest període és posar en funcionament, a partir de gener, l’aula de nadons. La directora de les escoles bressol d’Olèrdola, Mònica Rebollo, recordava que també hi ha places disponibles per als grups d’1 a 2 anys i de 2 a 3.

La baixa natalitat registrada els darrers mesos a Olèrdola ja fa preveure que serà molt difícil poder reobrir l’aula de nadons, però des de l’escola es subratlla que el centre està també obert a infants d’altres municipis.

Aquest dilluns a la tarda van ser poques les famílies que responien a la jornada de portes obertes convocada. En alguns casos, perquè es comunicava que ja es coneixien les instal·lacions.

L’escola recomanava a les famílies que en cas de voler formalitzar la inscripció, facilitin la documentació en horari de dos quarts de 9 a 10 del matí, del 26 de novembre al 5 de desembre. Per a qualsevol dubte o concertar un altre horari de lliurament de la documentació, es pot trucar al telèfon de l’escola bressol Gotims, el 938 172 792.

 

 

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Llegir per sentir
Literatura infantil i juvenil, amb Josep Maria Soler

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
El contrapunt
Josep Ramon
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: