Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Catalunya en Comú ha celebrat aquest dissabte el seu Consell Nacional a Vilafranca

L’edifici de l’Enològica del carrer Amàlia Soler ha acollit aquest dissabte la reunió del Consell Nacional de Catalunya en Comú, el màxim òrgan del partit entre congressos.

En aquesta ocasió els nous coordinadors generals del partit, Candela López i Ramon Arnabat, van exposar els principals reptes que afronta Catalunya en Comú i al seu parer també Catalunya. En primer lloc el repte de buscar una sortida a l’atzucac en el que es troba  Catalunya.

Els comuns veuen de manera molt positiva l’acord entre el govern espanyol i Unidos Podemos per als pressupostos, perquè milloren els drets dels treballadors, augmenten el salari mínim interprofessional, proposen una fiscalitat més progressiva i també perquè suposen una millora del finançament de la Generalitat de Catalunya. Per això creuen un error del govern de la Generalitat vincular el suport als pressupostos amb la solució dels presos polítics.

El Consell Nacional de Catalunya en Comú, reunit a Vilafranca, ha decidit també que la formació es presentarà a les eleccions europees del proper maig com a part de la coalició Unidas Podemos cambiar Europa.

Una altra de les qüestions que s’han abordat a la trobada ha estat el desplegament territorial, amb la mirada posada a les properes eleccions municipals. Arnabat explica que volen consolidar la victòria a Barcelona i estendre la presència dels comuns arreu del territori.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: