Dissabte, 28 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caminada solidària per La Marató de TV3

El Centre Excursionista del Penedès, el Col·lectiu Bosc Verd i l’Institut d’Estudis Penedesencs organitzen la cinquena edició de la caminada popular solidària en benefici de la Marató de TV3.

La caminada tindrà lloc el diumenge 11 de novembre. A dos quarts de nou del matí hi haurà un punt de trobada inicial a l’aparcament de terra de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès per organitzar cotxes i anar cap al Pla del Penedès. Allà, els participants es concentraran davant l’oficina de turisme del municipi i la sortida de la caminada serà a les nou. L’itinerari començarà per l’interior del Pla del Penedès i després es farà un recorregut circular interurbà que durà els caminaires al Mas del Tort, fins a la cadira del Miravinyes, a les caves Naveran i a la Finca Nadal de la Boadella, on es farà un refrigeri.

Des de l’IEP, la presidenta en funcions Dolors Garcia explicava que tot el que es recapti anirà destinat íntegrament a La Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació del càncer.

Des del Centre Excursionista del Penedès, el guia Toni Inglada explicava que la caminada és senzilla, apta per a tots els públics i d’uns 10 quilòmetres. També comentava que permetrà veure el Penedès des de racons molt especials.

En nom del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, Marc Quelart apuntava que es prega puntualitat tant al punt de trobada inicial a Vilafranca com al Pla.

Els donatius es podran efectuar abans de la caminada o bé a les caves Nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: