Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Arriba una nova edició de les portes obertes a les empreses agroalimentàries de l’Alt Penedès

Aquest cap de setmana restaurants i artesans agroalimentaris participen en una nova edició de la jornada de portes obertes que organitzen conjuntament amb el Consell Comarcal de l’lAlt Penedès

Organitzada des de la conselleria d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra del Consell Comarcal, amb la participació del gremi de Restauració de l’Alt Penedès i l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de la comarca, aquesta jornada de portes obertes vol ser un aparador de la riquesa gastronòmica i empresarial de l’Alt Penedès en relació a sector agroalimentari.
Es tracta d’una iniciativa que va néixer fa quatre anys, i que s’ha anat consolidant en cada edició sumant noves empreses i restaurants que aporten els seus productes i ofereixen els seus espais. La consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra, Susanna Mèrida, presentava aquesta nova edició destacant aquesta consolidació i col·laboració de les empreses de la comarca.
D’altra banda, des del Gremi de Restauració la seva presidenta Núria Carbó posava en valor el que representa per els establiments poder participar d’aquesta iniciativa per fer-se més visibles i potenciar aquest us dels productes de proximitat i sobre tot els de caire artesanal. L’any passat van participar-hi 16 restaurants i en aquesta ocasió son 19.
En la presentació que s’ha fet a la seu del Consell Comarcal hi era present també una de les empreses agroalimentàries que s’estrena participant en aquesta iniciativa oferint en el seu cas melmelades artesanes i ecològiques elaborades a Font-rubí.
Al llarg del cap de setmana els restauradors que participen d’aquesta iniciativa ofereixen menús d’entre 25-30 euros; i els artesans visites a les seves instal·lacions per conèixer com treballen. Per tal de poder-hi participar cal fer-ne reserva prèvia per telèfon amb les empreses participants. A la web del Consell Comarcal es pot trobar un enllaç amb tota la informació.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
'Festa Major' - La Trinca i molt més
18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia en Salut Mental de Vilafranca

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: