Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge hi haurà un singular concert dalt dels campanars de Vilafranca

L’esdeveniment se celebrarà aquest diumenge a partir de les 11 del matí i fins a les 12 del migdia.

Amb motiu de la propera festivitat de Santa Cecília, patrona de la música i dels músics, la Coordinadora de Grallers de Vilafranca organitza un concert simultani des dels tres campanars de Vilafranca, el de la basílica de Santa Maria, el de la Trinitat i el de la Capella de Sant Joan, que es podrà seguir des dels carrers propers als campanars.

L’esdeveniment se celebrarà aquest diumenge  a partir de les 11 del matí i fins a les 12 del migdia, en conveni amb l’Ajuntament de Vilafranca i compta amb la col·laboració de les parròquies de Vilafranca i del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: