Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte s’ha celebrat a Vilafranca la tercera edició de la Festa del Voluntariat

La festa va comptar amb la participació de més de 300 persones voluntàries de les prop de 20 entitats participants.

La festa, promoguda per l’Oficina Municipal del Voluntariat i les entitats que treballen amb projectes de voluntariat, va ser un espai de trobada de voluntaris i voluntàries, en un acte de reconeixement de  persones que dediquen part del seu temps a realitzar activitats per la societat desinteressadament en entitats sense ànim de lucre, associacions o fundacions, que han decidit comptar amb un programa de voluntariat. L’acte estava presidit pel tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa i pel regidor de Participació Ciutadana i Voluntariat, Miquel Medialdea. Ramon Zaballa, apunta que els objectius de la festa són els de donar suport a les entitats i reconèixer la tasca dels voluntaris. La trobada es fa un cop l’any, però la feina de suport a les entitats i a la gent que vol fer de voluntari es du a terme des de l’ajuntament durant tot l’any.

Per la seva banda el regidor de Participació Ciutadana i Voluntariat, Miquel Medialdea, assenyala el gran teixit d’entitats que treballen amb voluntariat que hi ha a Vilafranca, que dona un plus de qualitat i que permet arribar molt més lluny del que podria fer-ho l’ajuntament per si sol.

Per aquest motiu, i en conversa amb les entitats es va pensar en fer una feta anual de reconeixement.

Una parella de voluntaris de les entitats van fer d’actors per conduir la gala. En aquest cas el Pere de l’església dels Mormons i la Laura d’Univers Penedès. A banda dels parlaments de les autoritats municipals, van anar cridant una per una a totes les entitats homenatjades i als seus voluntaris, mentre en una pantalla gegant s’anaven projectant uns vídeos de presentació de cada entitat realitzats per Penedès TV.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: