Diumenge, 29 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest cap de setmana es celebren els actes centrals de la Festa del Most de la Ràpita

Aquest cap de setmana es celebren els actes centrals de la Festa del Most de la Ràpita

Les activitats van començar el passat cap de setmana amb la gimcana de tractors, el concurs de poda i el lliurament de la trentena edició dels premis literaris Joan Mañé i Guillaumes.

Aquest divendres els actes començaran a les 10 de la nit, al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, amb el parlament d’obertura, la tradicional premsada de raïm amb l’obtenció del most del 2018 i la inauguració de la Mostra de vins D.O. Penedès i Cava.
Dissabte a dos quarts d’onze del matí es farà un esmorzar popular, al que seguirà la trentena edició del Corremost, una animada cercavila de vehicles sense motor que aplega nombrosos participants. A les 12, la festa inclourà una sessió de tast en anglès a l’espai Antistiana. A la tarda els actes continuaran a dos quarts de vuit del vespre, amb la sortida de la vuitena edició del Corre-cellers, una concorreguda proposta per tastar vins a diferents espais particulars de la Ràpita. Els actes de dissabte al vespre finalitzaran a la plaça de Ramon Cabré, amb una sardinada popular i una actuació de Zebrass Marching Band, a les 11 de la nit, al CCRR.
Diumenge a les 12 del migdia, al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc acollirà el 38è Concurs de Tastavins de la Ràpita. Les inscripcions s’obriran mitja hora abans i el preu per a participar-hi és de 10 euros. A les 12, a la plaça de l’església, es farà un vermut electrònic i a les 7 de la tarda tindrà lloc un Improshow, a càrrec de Impro Acatomba, amb degustació de rom cremat i pastes.
Durant tot el cap de setmana el Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc acollirà l’exposició de vins i caves en la que el públic pot degustar vins i caves del Penedès. La mostra estarà oberta el divendres de les 10 de la nit a la 1 de la matinada, el dissabte al matí de 12 a 2 i de dos quarts de 8 del vespre a les 2 de la matinada. Diumenge obrirà de les 6 de la tarda a les 10 de la nit.
La Festa del Most de la Ràpita està organitzada pel grup de Joves de la Ràpita, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i el CCRR.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: