Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana arriba la 9ena edició de la Funifira

Una fira al voltant del maquetisme i l’oci ferroviari que vol dinamitzar i donar a conèixer Gelida.

Gelida consolida la Funifira, una activitat creada per promocionar i dinamitzar el municipi, mantenint l’espai firal i l’espai gastronòmic com a llocs de referència però oferint, també, noves propostes de diferent contingut amb l’objectiu d’incrementar l’atractiu d’aquesta fira. Enguany, la inauguració tindrà lloc el dissabte, i anirà a càrrec del Director General de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Pere Calvet.

En l’espai gastronòmic, que estarà obert des del divendres a la tarda fins diumenge, es podran degustar els productes del municipi. L’espai temàtic, a partir de dissabte, obrirà les seves portes per donar a conèixer el món del maquetisme ferroviari, amb mostres de maquetes, però també amb venda de materials i productes relacionats amb aquesta activitat. L’oferta de la Funifira es complementa amb altres activitats com el trenet solidari, l’exhibició de vaixells i drons, entre altres.

Per segon any consecutiu el Funicular de Gelida, element d’identitat del municipi i de la pròpia fira no hi serà present, ja que es troba en fase de reparació. Els treballs es troben en una fase avançada i atenent al calendari manifestat per Ferrocarrils de la Generalitat en el mes de maig de l’any vinent és previst que torni a estar en funcionament.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: