Dijous, 17 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
50 persones de Sant Sadurní acompanyen els Cavalls de Marina en la ruta de la transhumància

50 persones de Sant Sadurní acompanyen els Cavalls de Marina en la ruta de la transhumància

Era la tercera edició de la sortida de tardor que organitza el Servei de Medi Ambient de Sant Sadurní i va consistir en una caminada pel Berguedà i seguint la transhumància d’aquests cavalls.

El Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní va organitzar una tercera edició de la sortida mediambiental de tardor. El dissabte 3 de novembre una cinquantena de persones van participar a la sortida mediambiental de descobriment de l’entorn de tardor en la seva tercera edició, consolidant així el programa de sortides de tardor.
En aquesta ocasió es va apostar per una caminada pel Berguedà acompanyant els “Cavalls de Marina” en una de les etapes que realitzen durant la seva trasnhumància d’hivern. Aquests exemplars són cavalls rescatats i posats en llibertat en zones escollides per poder fer custòdia del territori. Tan aviat com arriba l’hivern, inicien la seva transhumància pels camins ramaders recuperats, reivindicant el dret de pas en la seva voluntat de mantenir-los, fins al seu destí d’hivern al Garraf.
La ruta tenia l’inici al Refugi de Puigcercós i va finalitzar el seu recorregut a la Masia Font sostenible del Pere Garet, on els assistents van poder visitar una masia que treballa els conreus i la ramaderia ecològica, oferint una visió de ramaderia respectuosa amb el medi ambient i els animals.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
Tertúlia jove
Joves amb inquietuds, en conversa amb Ramon Filella
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de Santa Clara
22:45
El reportatge
Santa Llúcia, la festa de la modista

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: