Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit la 7a jornada del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona

L’Auditori municipal de Vilafranca ha acollit aquest dimarts la 7a jornada del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona.

El Cercle de Turisme es un entorn de treball cooperatiu públic-privat per a la promoció turística de la província de Barcelona. Funciona com a plataforma i té com a objectiu principal impulsar la participació de les empreses del sector turístic en la promoció col·lectiva dels seus productes i les seves destinacions. Per aconseguir aquest objectiu el Cercle de Turisme posa al servei, d’aquells que voluntàriament decideixin formar-ne part, un sistema de relació i gestió en el que tots els seus membres comparteixen informació d’interès pel sector, facilita la seva relació i la participació en la promoció turística de la província de Barcelona d’acord amb els objectius estratègics de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona.

Un dels reptes que s’ha exposat durant la jornada ha estat l’estratègia comuna que ha de fer conviure la marca Barcelona amb la singularitat diversa del seu entorn.

En l’acte d’obertura de la jornada hi ha participat l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el qual ha destacat la repercussió i beneficis del turisme en l’economia, tant en les empreses com en els llocs de treball que genera tant directa com indirectament.

En l’acte també hi ha intervingut el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, i la jornada ha comptat amb l’assistència de la regidora de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca, M. Dolors Rius, que recordava la importància de la trobada.

La jornada ha estat conduïda pel periodista Marcel Gorgori i ha comptat amb diverses ponències al voltant de tres conceptes: la promoció, el coneixement i la relació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: