Dimarts, 23 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Una persecució policial a la família conflictiva de la Granada acaba amb una persona ferida

Una persecució policial a la família conflictiva de la Granada acaba amb una persona ferida

Aquest dijous s’ha produït un nou ensurt dels veïns de la Granada a causa de la família conflictiva que té atemorida el municipi i que en aquest cas ha acabat amb una persona ferida.

Al voltant de les quatre de la tarda hi va haver una persecució policial dels Mossos d’Esquadra envers un dels integrants d’aquesta família que va fugir amb el seu vehicle a gran velocitat, primer pel carrer de l’Estació i, posteriorment, pel carrer Doctor Cuscó. En girar cap aquest carrer va col·lidir lateralment contra una paret però va seguir la seva fuga passant pel costat de l’escola del poble mitja hora abans de la sortida dels infants. Posteriorment va continuar pel camí de la Carrerada fins a la carretera C-243a, que uneix Vilafranca i Sant Sadurní, on el cotxe dels Mossos d’Esquadra va xocar contra un vehicle que hi circulava, un Dacia Duster, provocant que bolqués, que el seu conductor resultés ferit i que hagués de ser evacuat en helicòpter. Aquest fet també va provocar que el vehicle fugit pogués prosseguir la seva escapada. El recorregut de la persecució dins la Granada és exactament el mateix que el de la popular Cursa del Cava, que precisament se celebra aquest diumenge.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar
02:45
40 hectàrees
Converses
03:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, dissabte

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: