Diumenge, 21 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una persecució policial a la família conflictiva de la Granada acaba amb una persona ferida

Una persecució policial a la família conflictiva de la Granada acaba amb una persona ferida

Aquest dijous s’ha produït un nou ensurt dels veïns de la Granada a causa de la família conflictiva que té atemorida el municipi i que en aquest cas ha acabat amb una persona ferida.

Al voltant de les quatre de la tarda hi va haver una persecució policial dels Mossos d’Esquadra envers un dels integrants d’aquesta família que va fugir amb el seu vehicle a gran velocitat, primer pel carrer de l’Estació i, posteriorment, pel carrer Doctor Cuscó. En girar cap aquest carrer va col·lidir lateralment contra una paret però va seguir la seva fuga passant pel costat de l’escola del poble mitja hora abans de la sortida dels infants. Posteriorment va continuar pel camí de la Carrerada fins a la carretera C-243a, que uneix Vilafranca i Sant Sadurní, on el cotxe dels Mossos d’Esquadra va xocar contra un vehicle que hi circulava, un Dacia Duster, provocant que bolqués, que el seu conductor resultés ferit i que hagués de ser evacuat en helicòpter. Aquest fet també va provocar que el vehicle fugit pogués prosseguir la seva escapada. El recorregut de la persecució dins la Granada és exactament el mateix que el de la popular Cursa del Cava, que precisament se celebra aquest diumenge.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes

Penedès Televisió

18:30
Festa Major dels Monjos
Ball de lluïment
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
El gloriós
Cotonines i Nans

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: