Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició de retrats fotogràfics al voltant d’una copa de vi escalfa motors per al Most

Noms com Gérard Depardieu, Quentin Tarantino, Benicio del Toro o Francis Ford Coppola han posat desinteressadament davant l’objectiu del fotògraf i comissari Gérard-Philippe Mabillard.

Com a prèvia del Most Festival, divendres s’inaugurava a la capella de Sant Pelegrí una exposició que ve de la regió suïssa del Valais i que presenta una selecció de retrats d’estrelles mundials del cinema amb una copa de vi a la mà. Noms com Gérard Depardieu, Quentin Tarantino, Benicio del Toro o Francis Ford Coppola han posat desinteressadament davant l’objectiu del fotògraf i comissari Gérard-Philippe Mabillard.

La mostra forma part d’una campanya benèfica en pro dels infants desafavorits de la ciutat de Pereira, a Colòmbia. Un brindis solidari que dignifica l’harmonia perfecta entre el cinema i el vi.

Gérard-Philippe Mabillard és Economista especialitzat en màrqueting i té un gran interès pel cinema i la fotografia. A través d’amics i coneguts, ha mantingut contactes estrets amb figures de renom internacional d’aquests mons artístics durant diversos anys.

L’exposició, titulada ‘Autour d’un verre de vin’, es pot visitar fins al dia 2 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: