Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Taller familiar “Pintar sense pintar” en el marc de l’exposició a la sala dels Trinitaris

Taller familiar “Pintar sense pintar” en el marc de l’exposició a la sala dels Trinitaris

Aquest proper diumenge 14 d’octubre, a les 12 del migdia, tindrà lloc a la Sala dels Trinitaris, el taller familiar “Pintar sense Pintar” que s’emmarca dins de l’expisició que acull la sala.

En el marc de l’exposició “Plou, neva, pinta. Art contemporani. Pintura expandida”, produïda pel Centre d’Art la Panera de Lleida i que es pot visitar fins al dilluns 11 de novembre a la Sala dels Trinitaris, aquest diumenge 14 d’octubre, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat un taller adreçat a les famílies amb infants a partir de 5 anys.
Amb el títol Pintar sense pintar, el taller pretén apropar el que s’anomena “pintura expandida”, és a dir, comprendre i posar en pràctica aquelles tècniques i materials que, allunyades de la pràctica més tradicional de la pintura: colors, llenços, pinzells, marcs…poden, tanmateix considerar-se també pintures.
El taller anirà a càrrec de la comissària de l’exposició i responsable del servei educatiu del Centre d’art la Panera, Roser Sanjuan. Ella anirà conduint el taller per tal que tothom que hi participi pugui crear una composició cromàtica a utilitzant arenes de colors i cola blanca.
La participació al taller és gratuïta i tindrà una hora i mitja de durada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: