Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subvencions del 2018 per activitats culturals i/o festives d’interès públic local

S’obre la tercera convocatòria de subvencions del 2018 per activitats culturals i/o festives d’interès públic local.

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats culturals i/o festives d’interès públic local. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies a partir de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).
A la convocatòria s’hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que hagin programat o tinguin previst programar activitats culturals o festives d’interès públic local durant el període que va de l’1 de setembre fins al 31 de desembre de 2018. La quantitat total concedida no podrà excedir globalment la quantitat de 11.079 euros.

Les sol·licituds per demanar els ajuts es poden trobar a la pàgina web de Cultura www.cultura.vilafranca.cat o a la pàgina web de l’Ajuntament www.vilafranca.cat. També es pot sol·licitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament o al Servei de Cultura. Les sol·licituds només es podran presentar a la Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: