Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’obren les inscripcions per a la Mitja Marató de l’Espirall del diumenge 18 de novembre

S’obren les inscripcions per a la Mitja Marató de l’Espirall del diumenge 18 de novembre

La convocatòria estrena aquest any la celebració d’una cursa familiar entre Vilafranca i Les Cabanyes

La 39a edició de la Mitja Marató de l’Espirall ha fixat per al diumenge 18 de novembre una nova celebració de la mitja més antiga de totes les mitges vigents a Catalunya. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de la regidora d’Esports Anna Doblas, i el president de l’AVV de l’Espirall, Antonio Díaz, van presentar les novetats de la propera edició. L’organització treballa per seguir demostrant que té la Mitja de l’Espirall té força per molts anys més i anuncia algunes novetats, entre les quals destaca la recuperació del circuït clàssic de la mitja entre Vilafranca i Guardiola, i l’estrena d’una cursa familiar amb una passejada entre Vilafranca i Les Cabanyes.
La Mitja Marató de l’Espirall dona resposta a una de les demandes més populars per part dels corredors: la recuperació del circuit clàssic, un recorregut 100% Penedès que portarà als participants a gaudir de paisatges entre vinyes.
Les inscripcions s’han obert aquesta setmana, amb un preu de 10€. Les inscripcions formalitzades fins a la setmana abans de la mitja, rebran un obsequi de samarreta tècnica i dessuadora amb disseny exclusiu.
Per promoure un bon ambient de públic, es convoca per primer cop una cursa familiar, la cursa familiar mitja petita, amb un recorregut de 2,1km entre Vilafranca i Les Cabanyes. Sortirà 30 minuts abans que la mitja, i al punt d’arribada hi haurà esmorzar i actuacions musicals. Les inscripcions costaran de 2€ i es podran fer a partir del proper 22 d’octubre.
Més informació a www.mitjaespirall.cat

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: