Dissabte, 25 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran una emissió personalitzada del concurs de castells

Aquest dissabte i diumenge la Tarraco Arena Plaça acull la vint-i-setena edició del Concurs de Castells de Tarragona, amb presència de colles vilafranquines.

Ràdio Vilafranca i Penedès TV no faltaran a la cita i fan un desplegament especial per fer arribar als seus oients i espectadors totes les emocions d’aquesta gran cita castellera. També la gent que ho vulgui podrà escoltar Ràdio Vilafranca a dins de la plaça, amb una emissió especial a través del 90.0 de la freqüència modulada. En relació a la televisió s’oferiran les imatges conjuntament amb la Xarxa, però alhora també hi haurà càmeres personalitzades i es comptarà amb equip de periodistes propis, encapçalats per el cronista, Pep Ribes.

En concret el dissabte, dia en el que hi participen els Xicots de Vilafranca,  a partir de dos quarts de cinc de la tarda la locució comptarà, a més del Pep Ribes, amb els comentaris del periodista Josep Torreño i l’ex cap de colla dels Castellers de Sants, Marc Febrer i les entrevistes a peu de plaça de l’Ernest Gili.

El diumenge a partir de les 10 del matí l’equip de Pep Ribes comptarà també amb els comentaris del periodista Josep Torreño i les entrevistes a peu de plaça de l’Ernest Gili.

Radio Vilafranca és present al concurs ininterrompudament des de inicis dels anys 80 del segle passat i  Penedès TV va ser la primera televisió local en fer una diada de Concurs en directe. Tant el concurs del dissabte com el del diumenge es podran seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, en canvi les imatges no es podran veure a través de l’streaming de la pàgina web de RTV Vilafranca, perquè no es disposa dels drets d’emissió.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
La dansa catalana
el món de la sardana

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Fèlix felicis
Franzina Balagué - La comunicació no violenta
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: