Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran una emissió personalitzada del concurs de castells

Aquest dissabte i diumenge la Tarraco Arena Plaça acull la vint-i-setena edició del Concurs de Castells de Tarragona, amb presència de colles vilafranquines.

Ràdio Vilafranca i Penedès TV no faltaran a la cita i fan un desplegament especial per fer arribar als seus oients i espectadors totes les emocions d’aquesta gran cita castellera. També la gent que ho vulgui podrà escoltar Ràdio Vilafranca a dins de la plaça, amb una emissió especial a través del 90.0 de la freqüència modulada. En relació a la televisió s’oferiran les imatges conjuntament amb la Xarxa, però alhora també hi haurà càmeres personalitzades i es comptarà amb equip de periodistes propis, encapçalats per el cronista, Pep Ribes.

En concret el dissabte, dia en el que hi participen els Xicots de Vilafranca,  a partir de dos quarts de cinc de la tarda la locució comptarà, a més del Pep Ribes, amb els comentaris del periodista Josep Torreño i l’ex cap de colla dels Castellers de Sants, Marc Febrer i les entrevistes a peu de plaça de l’Ernest Gili.

El diumenge a partir de les 10 del matí l’equip de Pep Ribes comptarà també amb els comentaris del periodista Josep Torreño i les entrevistes a peu de plaça de l’Ernest Gili.

Radio Vilafranca és present al concurs ininterrompudament des de inicis dels anys 80 del segle passat i  Penedès TV va ser la primera televisió local en fer una diada de Concurs en directe. Tant el concurs del dissabte com el del diumenge es podran seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, en canvi les imatges no es podran veure a través de l’streaming de la pàgina web de RTV Vilafranca, perquè no es disposa dels drets d’emissió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: