Divendres, 18 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Pere Bonet ha estat guardonat als Premis International Wine Challenge

L’expresident de la Denominació d’Origen Cava, Pere Bonet, ha estat guardonat als Premis International Wine Challenge amb el premi ‘A Tota Una Vida’.

Un premi per reconèixer la tasca de comunicació que ha realitzat durant els darrers quatre anys al capdavant de la Denominació d’Origen Cava.

El jurat ha reconegut la seva figura com a ‘un mestre de la comunicació’ que va posar el cava a l’imaginari dels espanyols i que, com a president del Consell Regulador de la D.O. Cava, va liderar el llançament de la categoria de Caves de Paratge Qualificat.

Amb més de 30 anys com a director de Comunicació de Freixenet i després de crear algunes de les campanyes publicitàries més conegudes del sector amb els populars anuncis de la marca, Pere Bonet va ser nomenat president del Consell Regulador de la DO Cava en 2014 per visionar el futur del Cava i explorar les qualitats més altes, associant-les a les vinyes.

En aquest sentit, el Consell Regulador del Cava felicita a Pere Bonet per aquest premi i mostra el seu agraïment per la tasca que ha dut a terme al capdavant de la Denominació d’Origen.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Fèlix felicis
Faina Punzano. Instagramer
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: