Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òscar Sardà ha presentat el darrer volum de les històries del Follet Oriol a la Torras i Bages

Durant tot aquest mes d’octubre la Sala infantil de la biblioteca de Vilafranca acull l’exposició del Follet Oriol.

Complementant l’exposició aquest dimarts a la tarda l’Òscar Sardà, creador del Follet Oriol, va fer una xerrada, tot presentant el darrer volum de la col·lecció, el número 20, titulat “El follet Oriol i les pedres màgiques”.

Durant la presentació l’Òscar anava explicant com va crear aquest petit follet i totes les històries que es poden llegir als seus llibres. A més, se’l va veure en directe dibuixant el seu estimat personatge.

El primer llibre del follet es va publicar fa 14 anys i amb tot aquest temps s’ha anat ampliant l’univers i els personatges que l’acompanyen.

El follet Oriol va néixer quan el fill de l’Òscar Sardà era petit i ell li explicava contes abans d’anar a dormir. L’autor reconeix que el fet de tenir un fill va ser un condicionant perquè es dediqués a la il·lustració infantil.

El barceloní Òscar Sardà fa molts anys que viu a Sant Sadurní d’Anoia.

És il·lustrador publicitari i dibuixant de còmic infantil Del 1983 al 1985 es va dedicar al còmic humorístic per a adults.

Des del 1985 fins al 1994 va realitzar motius estampats per a empreses del sector tèxtil de la comarca del Maresme. L’ any 1994 va començar la seva tasca com a il·lustrador publicitari a l ‘estudi de disseny Layouts Art Dos, i el 2004 va publicar el primer llibre del follet Oriol.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: