Dijous, 18 d'abril de 2024
Joan Morera realitza va una gran actuació a l’Ultra Pirineu

Una cursa de 114 quilòmetres amb 6.800 metres de desnivell

L’atleta vilafranquí Joan Morera (Esportiu Penedès), va tenir una destacada actuació a la Salomon Ultra Pirineu, ocupant la setzena posició de la general i la 15a de la seva categoria.
Morera, ha finalitzat una temporada plena d’èxits, va ser el primer a passar la meta de la marxa no competitiva dels 7 Cims, i també va guanyar la Lliga Missions X3, formada pels trails del Catllaràs, Cap de Creus i Ulldeter, també va tancar la seva participació en la XTrail Maraton en tercera posició.
La Salomon Ultra Pirineu, té la sortida i arribada a Bagà, i transcorre per la Cerdanya, pel Parc Natural del Cadí Moixeró, i la Salomon Ultra Pirineu, també és coneguda com a Cavalls del Vent.
Morera (15h 01′ 00″) s’havia marcat l’objectiu d’acabar-la invertint entre 14 i 15 hores: “Molt content i satisfet. Era el primer cop que feia una cursa de 114 quilòmetres i un desnivell de 6.800 metres i era una incògnita com reaccionaria”, aquesta és una prova puntuable pel campionat del món.