Dilluns, 8 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més d’un miler de manifestants va participar a la concentració del CDR de Vilafranca

Aquest dilluns, 1 d’octubre, a les vuit del vespre el CDR de Vilafranca va convocar una concentració per reivindicar el mandat del referèndum i una manifestació posterior pels carrers del centre.

Més d’un miler de persones es va aplegar a la cita. Entre d’altres, gent que acostuma a ser-hi cada nit, des que es va tancar a la presó als polítics catalans i que no han perdut l’esperança de trobar una sortida a la independència.

La jornada servia per reviuire el que va passar l’any passat i alhora per reivindicar el futur.

Les membres del CDR van llegir un manifest, recordant que va ser el poble, amb els seu propi cos, el que va custodiar les urnes del referèndum. Van dir que l’1 d’octubre no és del polítics que aposten per fer un govern efectiu, menyspreant el mandat popular. I en clau municipal van reclamar que els partits independentistes no negociïn amb els còmplices del 155.

Després del parlament es van fer dos pilars, un dels Castellers de Vilafranca i un  altre els Falcons i per acabar es va cantar els Segadors. Tot seguit es va iniciar una manifestació amb recorregut pels carrers del centre, passant per el de la Cort, Parellada, les rambles de Nostra Senyora i de  Sant Francesc, per tornar pel carrer de la Cort fins la Plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: