Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Municipal de Música potencia les col·laboracions per créixer musicalment

En aquest inici de curs ja s’ha participat en dos concerts que s’han fet a l’Auditori amb grups de música professionals, i l’experiència es valora de manera molt positiva.

En el marc de la programació professional de l’Auditori i de Cal Bolet, aquest mes d’octubre alumnes de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca han col·laborat en dos concerts. Un amb el grups Gossos i l’altre amb el Pot Petit.
El director de l’Escola, David Miret, destacava que ha estat un inici de curs trepidant, ja que els ha obligat a preparar aquestes dues actuacions tot just a l’inici de curs, però considerava que ha estat una experiència molt positiva.
Unes col·laboracions que continuaran en els propers mesos, per exemple amb la Banda de l’Escola interactuant amb la Cobla Catalana de Sons Essencials el mes de desembre. Tot plegat potencia el creixement musical dels alumnes.
D’altra banda, l’Escola de Música ofereix, fora de la formació reglada, un seguit de cursos de formació específica oberts a tothom. El primer és un curs de blues per a guitarristes, que imparteix Xavi Díaz, que comença aquest proper octubre.
Aquest curs 2018-2019 a l’escola hi ha més de 580 alumnes, seguint la tònica dels darrers anys, i en aquests moments amb totes les formacions i cursos que s’imparteixen funcionant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: