Dilluns, 27 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Escola Baltà Elias incorpora una banda al seu seguici festiu en la Festa Major d’aquest 2018

Com acostumen a fer en els primers dies del curs escolar, el Baltà Elias de Vilafranca celebra la seva festa major, tot aprofitant els diferents elements folklòrics de que disposa.

Peces com ara el drac i els nans, i enguany incorporant entre altres una banda formada per alumnes que participen en el projecte “Més música” que impulsa l’Ajuntament.
Divendres a la tarda, i amb una molt bona assistència de mares, pares i familiars, els alumnes del centre van mostrar la seva visió de la Festa Major vilafranquina. Un treball que es fa amb la participació de pràcticament tots els alumnes del centre, i que per exemple comptava amb un equip de comunicació format per nois i noies de 4at, 5è i 6è.
Una activitat que s’iniciava amb l’entrada de la banda al pati, i que va seguir amb els diferents balls fent la seva exhibició davant de la resta dels alumnes i el nombrós públic assistent. Així per exemple van ballar els nans, l’àliga i el drac; les cotonines i les panderetes. També els membres del ball de diables van llegir diferents corrandes per comentar algunes de les qüestions relacionades amb l’inici del present curs escolar.
Com sempre aquesta activitat serveix per iniciar el curs a l’escola i mostrar a les famílies la manera de treballar que té el centre, sobre tot a les famílies que hi son per primera vegada.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
Penedès matí
Informatiu diari
09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
Especial Informatiu
Eleccions municipals: resum

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: