Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Gunyoles celebra la seva festa del Most amb més de 30 participants a al Sopar-maridatge

La Festa del Most es tancava amb una obra inclosa dins de la 28ena Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

El passat cap de setmana Les Gunyoles va celebrar la seva festa del Most organitzada per la Societat La Torre. Un dels actes principals tenia lloc dissabte al vespre amb el sopar-maridatge. Se celebrava la 13ena edició d’un esdeveniment que cada any aplega al voltant d’unes 40 persones i que enguany reunia 31 participant. Malgrat la disminució d’inscripcions, des de l’organització estaven molt satisfets de la participació.

El sopar maridatge anava a càrrec del xef del restaurant Cigró d’Or, Oriol Llavina i el sommelier Ton Colet. Els vins, tots ells, eren de varietat Malvasia.

Al finalitzar el sopar-maridatge va seguir la nit amb el 13è Tastacavaví amenitzat pel grup Aina i Joan.

Els actes de diumenge van començar amb la trobada d’intercanvi de plaques de cava, la missa solemne i el dinar de germanor al mateix local de la societat.

A la tarda va ser el torn de l’obra “Mots de ritual per Electra” de Josep Palau i Fabre a càrrec del Taller d’Assaig de Teatre de Vilafranca.

Aquest acte estava immers dins de la 28ena Roda de Teatre de l’Alt Penedès i servia com a cloenda del Most de les Gunyoles.

 A “Mots de ritual per Electra” Palau i Fabre fa, a través de la mitologia grega, una aproximació a la situació que va viure ell mateix després de la Guerra Civil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: