Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca recull necessitats i propostes d’accions de cara al Pla Local LGTBI

La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, acompanyada de la tècnica Eva Millas, han presentat aquesta eina que ha de servir per continuar avançant en el l’elaboració del Pla Local LGTBI.

Arroyo explicava que en aquests moments tenen ja una diagnosi de la situació actual del col·lectiu LGTBI a Vilafranca, i un pla local 2018-2021 que ha de servir per estructurar les accions a nivell municipal.
La regidora insistia en que el pla vol continuar viu, i adaptant-se a les necessitats del col·lectiu per evolucionar; i per tant és important la col·laboració ciutadana. En aquest sentit a la pàgina web inicial de l’Ajuntament i a la pàgina d’Igualtat hi ha enllaços a una enquesta per tal de poder recollir necessitats, propostes i neguits relacionades amb el col·lectiu LGTBI.
Eva Millas apuntava que l’enquesta vol ser una eina de treball per continuar millorant l’atenció a aquesta part de la població vilafranquina.
La intenció és ajudar a la sensibilització i visualització també d’aquest col·lectiu, per evitar al màxim situacions de risc i de violència cap a ells.
El Pla Local LGTBI de Vilafranca es presentarà properament a la comissió d’Igualtat i altres comissions municipals, i ha de ser aprovat també inicialment per el ple de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: