Dijous, 2 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La roda de teatre torna amb 14 grups participants i 6 obres de creació pròpia

S’ha presentat la 28ena edició de la Roda de Teatre que organitzat la Gatap amb el suport del Consell Comarcal i un bon nombre d’ajuntaments de la comarca.

La roda començarà aquest diumenge al Centre Cultura i Recreatiu de Cal Rubió, a Santa Margarida i els Monjos; i finalitzarà el 7 d’abril a la Masia Mas Catarro, també als Monjos. El Conseller de Cultura del Consell Comarcal, Raimon Gusi, destacava haver arribat a la 28ena edició i comentava la importància d’arribar al màxim de municipis.
Des de la Gatap, el seu portaveu Pere Joan Ullate, explicava que aquest any es fan 29 representacions des de l’octubre al mes d’abril; i una més el mes de maig a Puigdàlber. Ullate destaca satisfet que en aquests moments formen la Gatap una vintena de grups, dos més que l’any passat.
Com a fet destacable comentava també que hi ha 6 grups que s’han escrit les seves pròpies obres; i que de les 15 que es duran als escenaris n’hi ha 9 que son estrenes d’aquesta temporada mentre que les 6 restants ja es van representar la temporada passada a la roda.
La primera de les representacions de la roda d’aquest 2018-2019 serà doncs aquest diumenge a les 7 de la tarda al Centre Cultural i Recreatiu de Cal Rubió amb l’obra “Dos embolics i una recomanació” del grup “Pà amb xocolata”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: