Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Xiquets Vilafranca es queixa que l’Ajuntament no els deixi actuar a la plaça de la Vila

Dissabte a la tarda la colla Jove Xiquets de Vilafranca va celebrar la seva diada en una actuació a la plaça de Jaume I en que van estar acompanyats dels Castellers de l’Adroc i els Nois de la Torre.

Des de la colla Jove el seu sots caps de colla, Jaume Falgueras, lamentava que per segona vegada no han pogut celebrar la seva diada a la plaça de la Vila, com marca el conveni que tenen amb l’Ajuntament, i que per tant estudiaran de quina manera s’ha d’evitar que aquests fets tornin a passar.
Polèmica a banda del lloc d’actuació, Falgueras explicava abans de l’actuació que finalment no portarien a plaça el 3 de 7 ja que tenien algunes baixes que ho feien impossibles. Per motius laborals i alguna lesió, faltaven baixos i segons. Malgrat això, el 3 de 7 continua sent un objectiu que consideren tenen a l’abast.
Finalment els de la camissa blau cel van portar a plaça el 3 de 6, que van carregar i van fer un intent de 3 de 6 amb agulla.
Les altres dues colles també van fer castells de 6. Els castellers de l’Adroc els 3 de 6, 4 de 6 amb agulla i 4 de 6; i els Nois de la Torre el 3 de 6 amb agulla, el 4 de 6 i la torre de 6.
El proper cap de setmana la Jove Xiquets de Vilafranca té previst actuar a Torredembarra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: