Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca vol portar a plaça el 3 de 7 en la diada de la colla aquest dissabte

La Jove de Vilafranca vol portar a plaça el 3 de 7 en la diada de la colla aquest dissabte

Dissabte 20 d’octubre és la data en què la colla celebrarà enguany la seva Diada Jove, que arribarà a la 7a edició, l’any 2016 no es va celebrar.

Serà a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila i hi actuaran, a més de la colla vilafranquina, els padrins Nois de la Torre i els Castellers de l’Adroc. La intenció de la colla seria fer un pas endavant amb el 3 de 7 però està condicionat a l’assistència i implicació de castellers en aquests darrers assajos. Tot i així, encara quedarà una darrera oportunitat per provar-ho el dissabte 27 d’octubre quan la colla actuarà a Torredembarra.
Els assajos tenen lloc el proper dimecres i divendres a partir de les 8 del vespre al pati de l’Escorxador.
D’altra banda, recordem que la Jove de Vilafranca va actuar diumenge a la Diada del Patrimoni a Gelida, diada que estava programada al castell però que, degut al es previsions meteorològiques, es va fer sota cobert al Centre Cívic. Hi actuaven les colles dels Vailets de Gelida i la Colla Jove de l’Hospitalet, a banda dels vilafranquins.
La diada va començar amb pilars de 4 de les tres colles. Els vilafranquins van fer un 3 de 6 amb agulla, un 3 de 6 net prova del 3 de 7 i, en tercera ronda, es van encallar amb el 4 de 6, castell que van desmuntar fins a tres cops, en el qual hi debutaven castellers. Finalment van acabar amb un pilar de 4 femení i encara un altre pilar de 4 final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: