Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vicente Ferrer explica la seva tasca de suport a la dona rural de l’Índia

Una conferència i una exposició han mostrat la tasca de suport a la dona en l’àmbit rural que fa la Fundació Vicente Ferrer a l’Índia.

En el marc del programa del Solidaritats 2018 que té lloc aquest mes d’octubre a Vilafranca aquest dijous es feia la cloenda d’una exposició que s’ha pogut veure a la sala d’actes de l’Escorxador, promoguda per la Fundació Vicente Ferrer. La cloenda ha comptat amb una conferència per part de la coordinadora de la unitat de sensibilització de la fundació, Montse Ortiz, que va parlar de la revolució de les dones a l’Índia rural.

Ortiz assenyala que la Índia és un dels països més complicats per a les dones.

La Fundació Vicente Ferrer fa un paper de suport a la dona en zones rurals, amb l’oferta de microcrèdits i també aixoplugant la seva organització col·lectiva.

L’acte comptava també amb la participació de la regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, que aprofitava també per fer un balanç positiu dels actes del Solidaritats 2018 a Vilafranca.

La xerrada servia per cloure l’exposició que ha acollit la sala d’actes de l’Escorxador aquest mes d’octubre titulada ”Dones, força, canvi”.

Una exposició fotogràfica que obra una finestra a la vida quotidiana de set dones que, amb el suport de la Fundación Vicente Ferrer, han aconseguit trencar amb les estructures socials que oprimeixen a les dones, aconseguint un futur millor per a elles i les seves famílies.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: