Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Penedès ha celebrat la segona edició de La Nit dels Clàssics per a acomiadar l’estiu

Can Bonastre Wine Resort acollia el divendres passat una vetllada d’alt nivell dedicada als Clàssic Penedès.

L’alt nivell de la primera festa dedicada als Clàssic Penedès que va organitzar la DO Penedès per acomiadar l’estiu de l’any passat va fer que la denominació d’origen aposti per consolidar aquest acte dins del seu calendari d’esdeveniments.

El president de la DO, Josep Maria Albet, remarca que es tracta de posicionar els escumosos Penedès en un nivell premium.

Ja fa 3 anys que la DO va crear el Clàssic Penedès, que es caracteritza per ser un vi escumós d’elaboració exclusivament en el territori del Penedès, per la potenciació de les varietats ancestrals i autòctones, per ser 100% ecològics, per utilitzar mètodes tradicionals de conreu i tècniques que garantitzen el respecte pel medi ambient i per tenir una criança mínima de 15 mesos al celler.

Can Bonastre Wine Resort va ser l’espai que acollia la segona de La Nit dels Clàssics Penedès. La trobada oferia la possibilitat de fer gaudir als participants d’una vetllada tot descobrint una selecció dels millors vins escumosos de la DO Penedès, acompanyada d’un sopar-còctel. Una ocasió que permetia conèixer de la mà dels mateixos elaboradors, les característiques i singularitats dels vins escumosos que s’hi tastaven.

Hi participaven Albet i Noya, AT Roca, Colet, Mas Bertran, Mas Comtal, Loxarel, Castell de Pujades i Montpicolis.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: