Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació destina 10M€ als Consells Comarcals per assegurar la prestació de serveis

En detall, l’import del crèdit concedit al Consell Comarcal de l’Alt Penedès és de 815.000 euros.

La Diputació de Barcelona destina 10 milions d’euros als Consells Comarcals de la demarcació, amb la voluntat d’assegurar que puguin oferir a la ciutadania una prestació adequada dels serveis i que siguin de màxima qualitat.

Aquests crèdits s’emmarquen dins del Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals que es va iniciar l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquestes entitats locals per tal de garantir les seves actuacions competencials.

En detall, l’import del crèdit concedit al Consell Comarcal de l’Alt Penedès és de 815.000 euros, signat entre el president de la Diputació, Marc Castells, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch.

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, traslladarà la reivindicació històrica de la millora del finançament dels consells comarcals al Govern català.

La Diputació de Barcelona mantindrà per a l’any que ve el suport als ajuntament pels plans d’ocupació, però no es presentarà a la convocatòria de plans europeus FEDER.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: