Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Diputació de Barcelona signa un crèdit amb l’Ajuntament de Gelida per valor de 300.000 euros

La Diputació de Barcelona signa un crèdit amb l’Ajuntament de Gelida per valor de 300.000 euros

El president de la Diputació, Marc Castells, signava dijous amb l’alcalde de Gelida, Lluís Valls, un crèdit per valor de 300.000 €, dels quals 10.567,14 € subvencionats.

Gràcies al conveni signat entre la Diputació i el Banc Sabadell, els ajuntaments poden obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d’interès preferencial. Al llarg de tot l’any passat, la Diputació va signar crèdits per valor de més de 158 milions 400.000 euros, dels quals prop de 6’5 milions d’euros estaven subvencionats per la pròpia corporació.
L’any 2016 es va firmar l’acord entre la Diputació i Banc Sabadell que permet impulsar el Programa de Crèdit Local, fruit del procés de selecció d’entitats realitzat durant el mateix any. El Programa permet als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions. Així, les entitats locals també poden acollir-se a operacions de préstecs a llarg termini, a actuacions relacionades amb millores a la tresoreria i a línies de préstecs pont per a inversions finançades amb subvencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: