Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 5ena edició del MUSiCVEU Festival arrencarà el 24 de novembre amb un concert de Gòspel

El Festival tindrà una durada de 7 mesos des del concert d’inauguració que tindrà lloc el 24 de novembre a la Basílica de Santa María de Vilafranca.

El Festival tindrà una durada de 7 mesos des del concert d’inauguració que tindrà lloc el 24 de novembre a la Basílica de Santa María de Vilafranca,  fins a la seva clausura, el 5 de maig del 2019 amb el grup Les Anxovetes,  sumant un total de 9 concerts.

Per primera vegada l’organització del Festival ha apostat per avançar el seu inici al novembre amb un primera actuació de veus, llum i color i fora del seu escenari habitual protagonitzat per la London  Community Gospel Choir . La programació serà molt diversa i de gran nivell musical, on els assistents podran gaudir de concerts des d’un gran cor de Gòspel, a ritmes més pop i actual, passant pel jazz, la música clàssica i la cançó popular.

Un bon exemple d’aquesta varietat d’estils que engloba el Festival són els concerts entre d’altres de Increscendo, un  grup vocal format per joves d’entre 20 i 29 anys i guanyadors de la segona edició del concurs de TV3 Oh Happy Day, o l’espectacle de teatre-musical Les dones de la Lloll i un grup de 3 veus masculines que es diuen “Tenors”. Com a clausura del Festival actuaran Les Anxovetes, grup d’havaneres que vindrà des de l’Empordà.

El MUSiCVEU ha aplegat unes 5.000 persones de públic en els quatre anys anteriors. Des de l’edició del 2017 el Festival, organitzat per la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, va afegir una vessant solidària que aquest any tindrà continuïtat amb el lliurament de part de la recaptació final a Càritas Interparroquial de Vilafranca que invertirà els recursos a millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults del territori.

Les entrades als concerts es podran comprar tant a la taquilla del mateix Auditori Fòrum Berger Balaguer com a través del portal online de la Fundació Pinnae a Topticket.cat. També es podrà disposar d’un abonament de tot el Festival per un preu reduït per 80€ que es podrà comprar fins al 23 de novembre a Topticket.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: